Vezi categoriile

Politica de confidentialitate


SC Adriatica SRL se obliga sa respecte intocmai Legea nr. 677/2001 care se refera la prelucrarea datelor cu caracter personal. Cu alte cuvinte avem grija sa iti respectam intimitatea, pastrand datele tale in deplina siguranta. Acestea sunt stocate pe servere private, depozitate in conditii optime si actualizate in permanenta pentru a fi mereu la zi in ceea ce priveste tehnologiile noi de securitate a datelor.

Tot ceea ce ne transmiti prin intermediul site-ului www.fashionagenda.ro este confidential si va fi folosit doar pentru procesarea comenzilor. Vei avea acces la newsletter-ul prin care te informam despre promotiile sau noutatile de pe site doar cu acordul tau si nu iti vom trimite niciun fel de mesaje promotionale fara sa obtinem aprobarea ta in prealabil.

De asemenea, ar trebui sa stii ca este dreptul tau sa modifici sau sa stergi orice informatii din baza noastra de date, printr-un simplu e-mail la [email protected]

Conform legii, dar si din respect fata de clienti, certificam faptul ca nu vom transmite datele tale personale catre nicio alta institutie sau persoana . Singura exceptie de la aceasta regula o constituie autoritatile competente, care au rolul de a verifica legal orice tranzactie comerciala facuta online.

In cazul unor infractiuni prin care datele tale sunt pierdute sau copiate neautorizat, vom oferi autoritatilor toate informatiile necesare pentru rezolvarea situatiei aparute. Cu toate acestea, nu ne asumam responsabilitatea pentru astfel de pierderi, deoarece nu putem controla actiunile ilegale ale utilizatorilor de internet.

In concluzie, vom face tot ce ne sta in putinta pentru a iti proteja identitatea si datele primite de la tine, prin intermediul site-ului nostru. Lasa grijile la o parte si bucura-te de o zi frumoasa de online shopping!

FashionAgenda.ro foloseste cookies. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora .  Detalii